Dierenziekenhuis Almere wordt Sterkliniek Dierenartsen Almere

Welkom bij de vernieuwde website van Dierenziekenhuis Almere.

Sinds kort voldoet Dierenziekenhuis Almere aan het kwaliteitskeurmerk van Sterkliniek Dierenartsen en is hiermee een Sterkliniek geworden! Een Sterkliniek word je niet zomaar, wij hebben hier het afgelopen jaar hard voor gewerkt en zijn daarom erg trots op het behalen van deze certificering.

Wat is “Sterkliniek”?
Een volwaardige Sterkliniek praktijk moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zowel op het gebied van de diergeneeskundige patiëntenzorg als de cliëntenzorg. Sterkliniek Dierenartsen is bijvoorbeeld de enige in de branche die nascholing van zijn personeel verplicht stelt.

Sterklinieken zijn als enige dierenartsenpraktijk ISO gecertificeerd (ISO 9001). Dit betekent dat wij aan hoge kwaliteitsmanagementnormen voldoen. Iedere praktijk wordt hiervoor jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijk extern bedrijf (Lloyd’s Register QA).

Een nieuwe naam
Om onze nieuwe certificering kracht bij te zetten hebben wij besloten om de naam van onze praktijk: “Dierenziekenhuis Almere” te veranderen in “Sterkliniek Dierenartsen Almere”.

In de komende tijd zullen wij de aankleding van onze praktijk hierop aanpassen. Een nieuwe naam, maar nog steeds dezelfde goede, kwalitatieve zorg die u van ons gewend bent.

Wilt u voordelig met ons kennismaken? Download hier onze Sterkliniek waardecheque!