Even voorstellen

DIERENARTS ALMERE? STERKLINIEK ALMERE!

foto team

Sterkliniek Dierenartsen Almere (voorheen bekend onder de naam “Dierenziekenhuis Almere”) is als enige dierenartsenpraktijk / dierenkliniek in Almere 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geopend. Ook op zaterdag en zondag hebben wij spreekuur om de beste zorg aan uw huisdier te kunnen bieden. Onze medewerkers weten wat uw huisdier voor u betekent en bieden daarom de beste en meest moderne zorg. U kunt bij de dierenarts terecht voor de basis zorg zoals vaccinaties evt. met titerbepaling en consulten. Echter ook voor laparoscopische sterilisaties (kijkoperatie) voor honden en specialistische zorg zoals kruisbandoperaties door onze specialist chirurg dierenarts.

Ook bieden we echografie en röntgen aan. U kunt zowel als eigen patiënt als op doorverwijzing bij ons terecht voor hartecho’s, buikecho’s, drachtecho’s of andere echografische onderzoeken. Uitgebreid aanvullend onderzoek zoals bloedonderzoek, urineonderzoek of ontlastingsonderzoek is direct in het Dierenziekenhuis Almere mogelijk. U krijgt dan ook binnen 15 minuten een uitslag van de meest uitgebreide onderzoeken, zodat eventuele behandeling direct gestart kan worden.

Wij bieden u een heel compleet pakket aan zorg binnen de muren van onze kliniek. Onze dierenartsen geven kundige zorg aan honden, katten, konijnen, cavia’s en andere knaagdieren. Bent u dus op zoek naar de beste dierenarts voor uw huisdier(en) in Almere doordeweeks, maar ook in het weekend? Dan bent u bij Sterkliniek Dierenartsen Almere aan het goede adres!

Sterkliniek Dierenartsen BV

Wij vinden dat iedere branche naar een hoge kwaliteit dient te streven en dat deze kwaliteit herkenbaar moet zijn voor de consument en onafhankelijk- en buiten de beroepsgroep moet worden getoetst. Sinds juni 2019 voldoet Dierenziekenhuis Almere aan het kwaliteitskeurmerk van Sterkliniek Dierenartsen en heeft hier daarom vol trots haar naam op aangepast.

Sterkliniek Dierenartsen BV is een organisatie waarvan de deelnemers moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zowel op het gebied van de diergeneeskundige patiëntenzorg als de cliëntenzorg. De organisatie zelf voldoet aan de kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001:2015, de deelnemers moeten aan dezelfde norm of vergelijkbaar kunnen voldoen. Dit alles wordt gecontroleerd door Lloyd’s Register Quality Assurance.
Of het nu een keizersnede, gezondheidsonderzoek, botoperatie of behandeling van suikerziekte betreft, uw huisdier kan rekenen op een moderne en verantwoorde medische zorg en de maximale inzet van ons team.