Ons Team

foto team

Viviane King, praktijkmanager/dierenarts

Viviane is in 2004 afgestudeerd. Het grootste deel van de studie volgde ze in Utrecht, maar een deel ook in Zuid-Afrika. Sinds april 2018 werkt Viviane als praktijkmanager en dierenarts voor Sterkliniek Almere. Hiernaast werkt zij als dierenarts bij een praktijk in Hilversum. Voordat zij zich hier vestigde heeft ze een paar jaar gedetacheerd waargenomen en gewerkt in praktijken door het hele land. Viviane is allround dierenarts met extra interesse in chirurgie en kattengeneeskunde.

Viviane King

Judith Nannes, dierenarts

Judith heeft na haar afstuderen aan de Universiteit van Gent een internship gedaan bij een grote kliniek in België. Dit hield in dat zij voornamelijk veel spoeddiergeneeskunde en specialistische zorg heeft gedaan. Bij Sterkliniek Almere werkt zij nu voornamelijk voor de spoed en eerstelijns diergeneeskunde.

judith-e1542806576539-270x230

Nikky Kok, dierenarts

Nikky werkt sinds oktober 2017 bij Sterkliniek Almere, waar zij direct na haar studie aan Universiteit Utrecht is begonnen. Nikky staat graag klaar voor alle dieren én hun baasjes. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de eerstelijns diergeneeskundige zorg en heeft een speciale interesse in chirurgie.
WhatsApp-Image-2018-12-17-at-13.40.39-270x230

Sylvia Verlaan, paraveterinair

Sylvia heeft via onze praktijk de BBL opleiding tot paraveterinair gedaan. In februari 2019 heeft zij haar diploma in ontvangst mogen nemen en sindsdien werkt zij als paraveterinair voor onze praktijk.
WhatsApp-Image-2019-03-09-at-11.31.39-270x230

Annet Morhee, paraveterinair

Paraveterinair Annet werkt sinds april 2018 bij onze praktijk. In 2017 heeft zij haar diploma behaald op het Groenhorst in Barneveld. Vroeger heeft zij altijd konijntjes gehad en tegenwoordig is zij trotse eigenaar van een (door haar zelf ter wereld gebracht) katertje genaamd Winnie. Hoewel Annet alle dieren leuk vindt, heeft zij voor konijnen nog net wat extra interesse. U zult haar vaak in onze praktijk tegenkomen!
Annet-website-270x230

Britt Coster, paraveterinair

Paraveterinair Britt Coster werkt sinds 1 juli 2018 met veel plezier bij onze praktijk. Haar passie voor dieren is begonnen vanaf het moment dat ze kon lopen, als klein meisje bracht ze gewonde dieren naar huis en werd de dierenambulance gebeld. Sinds het behalen van haar diploma in 2009 heeft zij bij verschillende praktijken in Amsterdam en omgeving ervaring opgedaan en gewerkt. Naast Sterkliniek Almere werkt zij 1 dag per week bij een andere praktijk in Amsterdam. Britt heeft een Noorse Boskat genaamd Freddie.
britt-e1544712053307-270x230

Isabella Hopman, paraveterinair in opleiding

Sinds de 9e van September tot aan de 8e van November, zal ik het team van Sterkliniek Almere komen versterken als stagiair Paraveterinair. Mijn liefde voor dieren is altijd wel aanwezig geweest, maar mijn interesse trekt toch wel het meest naar honden toe. En bij mijn vorige stage in Kreta, bij Gouves Animal Shelter, heb ik eindelijk mijn hondje kunnen vinden. Ik heb haar toen geadopteerd en meegenomen naar Nederland. En sindsdien wonen wij met z’n 3, knus samen in Kampen.

Isabella

Franc Viehoff, specialist chirurgie

Franc Viehoff is Specialist Chirurgie voor Gezelschapsdieren. Na zijn afstuderen heeft hij de gelegenheid gekregen om de opleiding daarvoor op de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren in Utrecht te doorlopen. Hij houdt zich sinds 1991 uitsluitend bezig met de chirurgie van honden en katten, meestal op verwijzing. Wat hij leuk vindt aan chirurgie is dat het een combinatie is van denken en doen, vaak resulterend in snel resultaat.
franc-270x230