Ons Team

foto team

Viviane King, praktijkmanager/dierenarts

Viviane is in 2004 afgestudeerd. Het grootste deel van de studie volgde ze in Utrecht, maar een deel ook in Zuid-Afrika. Sinds april 2018 werkt Viviane als praktijkmanager en dierenarts voor Sterkliniek Almere. Hiernaast werkt zij als dierenarts bij een praktijk in Hilversum. Voordat zij zich hier vestigde heeft ze een paar jaar gedetacheerd waargenomen en gewerkt in praktijken door het hele land. Viviane is allround dierenarts met extra interesse in chirurgie en kattengeneeskunde.

Viviane King

Judith Nannes, dierenarts

Judith heeft na haar afstuderen aan de Universiteit van Gent een internship gedaan bij een grote kliniek in België. Dit hield in dat zij voornamelijk veel spoeddiergeneeskunde en specialistische zorg heeft gedaan. Bij Sterkliniek Almere werkt zij nu voornamelijk voor de spoed en eerstelijns diergeneeskunde.
judith-e1542806576539-270x230

Sylvia Verlaan, paraveterinair

Sylvia heeft via onze praktijk de BBL opleiding tot paraveterinair gedaan. In februari 2019 heeft zij haar diploma in ontvangst mogen nemen en sindsdien werkt zij als paraveterinair voor onze praktijk.
WhatsApp-Image-2019-03-09-at-11.31.39-270x230

Britt Coster, paraveterinair

Paraveterinair Britt Coster werkt sinds 1 juli 2018 met veel plezier bij onze praktijk. Haar passie voor dieren is begonnen vanaf het moment dat ze kon lopen, als klein meisje bracht ze gewonde dieren naar huis en werd de dierenambulance gebeld. Sinds het behalen van haar diploma in 2009 heeft zij bij verschillende praktijken in Amsterdam en omgeving ervaring opgedaan en gewerkt. Naast Sterkliniek Almere werkt zij 1 dag per week bij een andere praktijk in Amsterdam. Britt heeft een Noorse Boskat genaamd Freddie.
britt-e1544712053307-270x230

Franc Viehoff, specialist chirurgie

Franc Viehoff is Specialist Chirurgie voor Gezelschapsdieren. Na zijn afstuderen heeft hij de gelegenheid gekregen om de opleiding daarvoor op de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren in Utrecht te doorlopen. Hij houdt zich sinds 1991 uitsluitend bezig met de chirurgie van honden en katten, meestal op verwijzing. Wat hij leuk vindt aan chirurgie is dat het een combinatie is van denken en doen, vaak resulterend in snel resultaat.
franc-270x230