SterPlan®

NIEUW bij Sterkliniek Almere: SterPlan®.

Naast het genezen van zieke dieren vinden wij het minstens zo belangrijk om onze klanten te adviseren over de beste manieren om ziekte te voorkomen. Door deel te nemen aan ons SterPlan ben u verzekerd van de beste preventieve zorg voor uw hond, kat en/of konijn, voor een vast maandelijks bedrag.

Preventieve zorg zoals regelmatige gezondheidscontroles, vaccinatie en parasietenbestrijding hebben hier een belangrijke rol in. Door regelmatige controles kunnen ziekten en aandoeningen vroeger bij uw huisdier worden ontdekt en behandeld. Bij een tijdige behandeling zijn de vooruitzichten meestal beter en de behandelingskosten lager.

SterPlan is een zorgabonnement voor uw huisdier waarbij u als eigenaar tijdig door ons wordt herinnerd aan deze noodzakelijke stappen. Zo bent u zeker van de beste preventieve zorg voor een aantrekkelijke prijs en zorgen we samen voor het welzijn van uw huisdier!

Wilt u/heeft u ook een gewone huisdierverzekering?
SterPlan is een abonnement voor preventieve zorg voor honden en katten. Voor een vast bedrag per maand krijgt u een vastgesteld pakket aan producten en diensten. SterPlan is géén verzekering en biedt dus geen dekking als uw hond of kat plotseling ziek wordt of een ongeval krijgt. Wilt u nooit voor onvoorziene kosten komen te staan en de beste behandeling mogelijk maken? Dan heeft u, naast SterPlan, een huisdierenverzekering nodig. De kosten van SterPlan worden echter wel door enkele verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed, wat het extra voordelig maakt!

Klik op de onderstaande afbeeldingen om een overzicht te krijgen van onze verschillende SterPlannen:

Sterplan konijn
SterPlan konijn

Sterplan kat
SterPlan kat

Sterplan hond onder 5
SterPlan hond > 5 kg

Sterplan hond 5 - 10
SterPlan hond 5 – 10 kg

Sterplan hond 10 - 20
SterPlan hond 10 – 20 kg

Sterplan hond 20 - 40
SterPlan hond 20 – 40 kg

Sterplan hond 40 -56
SterPlan hond 40 – 56 kg

Wilt u meer informatie over SterPlan? Bel dan naar onze praktijk of klik hier.