Vacatures

Vacature Dierenarts

Sterkliniek Dierenartsen Almere (Almere Poort, 28 minuten rijden van Utrecht) is per direct op zoek naar een communicatief vaardige gezelschapsdierenarts (m/v) voor 24-36 uur per week. Slechts 28 minuten rijden vanaf Utrecht!

Wij bieden een erg hecht, gezellig en sociaal team en een goed uitgeruste praktijk. Daarnaast hebben wij geen diensten, enkel korte spreekuren in het weekend (za+zo). Omdat wij een Sterkliniek zijn staat kwaliteit van zorg bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat wij veel investeren in nascholing en de mogelijkheid bieden om te verdiepen in een deelgebied van de diergeneeskunde.

Omdat wij van plan zijn om een Cat Friendly Clinic te worden is affiniteit voor kattengeneeskunde een pré. Ervaring is niet vereist, maar eveneens een pré.

Ben jij of ken jij diegene wie wij zoeken? Voor meer vragen of interesse voor een vrijblijvend gesprek bel naar 036 – 536 9600 of mail je CV en motivatie naar info@dierenziekenhuisalmere.nl (t.a.v. Viviane King)

Vacature Paraveterinair

Sterkliniek Dierenartsen Almere is eveneens op zoek naar een paraveterinair collega.

Wij zijn een grote moderne praktijk met vele mogelijkheden. We zijn per 1 januari op zoek naar een paraveterinair. Het is voor 12,24 of 32 uur per week. Er is van alles mogelijk. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een flexibele instelling, goede communicatieve en sociale vaardigheden, die zelfstandig kan werken en genoeg eigen initiatief toont. Wij bieden onze nieuwe paraveterinair een ontzettend leuk enthousiast team, met diverse groei mogelijkheden en uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

Ben je na het lezen van dit enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar info@dierenziekenhuisalmere.nl (t.a.v. Viviane King)

Stage

Regelmatig krijgt Sterkliniek Almere aanvragen voor stageplaatsen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten, ervaring en ontwikkeling tijdens de stage krijg je de mogelijkheid om je op alle mogelijke gebieden te ontwikkelen. Wij verwachten wel de nodige eigen inbreng van een stagiair.

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij Sterkliniek Dierenartsen Almere? Schrijf dan een brief of mail ons via het contactformulier wat je ziet als je hier klikt. Leg in je mail uit waarom je bij ons graag stage wilt lopen en vertel wat over jezelf. Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.